Products Bintang

Babagan awake dhewe

Xuzhou Purun Struktur Keruangan Architectural Co., Ltd. ana kualifikasi perusahaan-kelas kapisan struktur baja ing taun 1995. Ing Juli 2002, iku liwati ing sertifikat saka CB / T1900l: 2000 standar sistem kualitas. Ing November 2005, perusahaan kasebat ningkataken ibukutha lan ditambahi ukuran produksi. Ibukutha kedhaftar tambah kanggo 16,3 yuta Yuan, karo investasi nyata 30 yuta Yuan. Ana 65 mu saka tanah mentas dituku, 20,000 kothak meter saka bangunan pabrik mentas dibangun, telu garis produksi anyar lan 48 Alat anyar. Sawise completion saka tanduran anyar, kapasitas produksi perusahaan wis apik nemen.

aplikasi

Hubungi kita Saiki. 100% Kepuasan Customer Dijamin

newsletter
Tampilan Online Chat!