Produk Artikel

Tentang Kami

Xuzhou Purun Struktur Ruang arsitéktur Co., Ltd. éta kualifikasi perusahaan-kelas munggaran struktur baja di 1995. Dina bulan Juli 2002, eta lulus sertifikasi of CB / T1900l: 2000 standar sistem kualitas. Dina Nopémber 2005, pausahaan ngaronjat ibukota sarta dimekarkeun skala produksi na. ibukota didaptarkeun ngaronjat ka 16,3 juta yuan, kalawan hiji investasi saleresna 30 juta yuan. Aya 65 mu taneuh karek dibeuli, 20.000 méter pasagi wangunan pabrik karek diwangun, tilu garis produksi anyar jeung 48 equipments anyar. Sanggeus parantosan tina tutuwuhan anyar, kapasitas produksina parusahaan geus greatly ningkat.

aplikasi

Ngahubungan Us Ayeuna. 100% Warudoyong Palanggan Terjamin

newsletter
WhatsApp Online Chat!